Svensktillverkad!

Medicinstrumpa ull

Art nr
5045

SPARA MERA. KÖP FLERA! Varma och funktionella sockar med merinoull. Perfekta för dig som vill ha lös resår.

Från 99 kr
  • Köp 1 Par för 119 kr
  • Köp 3 Par för 297 kr ( 99 kr styck)
  • Blanda gärna storlekar/färger, priset justeras i kassan.
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

SOCKS OF SWEDEN-STRUMPOR I VÄRLDSKLASS! Lång erfarenhet, yrkeskunnighet i kombination med lyhördhet för våra kunders behov gör att vi tillsammans med en av Nordens största strumptillverkare kan tillverka strumpor i världsklass. I fabriken som ligger i Dalsjöfors utanför Borås, har det tillverkats högkvalitativa strumpor sedan 1950-talet. Vi är stolta över att kunna erbjuda strumpor som håller, är funktionella och som ser till att dina fötter mår bra dygnet runt.

 

Behaglig strumpa med lös resår som sitter uppe och ger perfekt passform utan att klämma åt. Frottéstickad, tjock och stötdämpande sula som skyddar mot skoskav.  Huvudmaterialet är merinoull vilket har en unik förmåga att reglera temperatur och absorbera fukt från foten. Strumpans konstruktion gynnar blodcirkulationen och får foten att må bra hela dagen.

 

”Dessa strumpor är de absolut bästa, behagligaste och komfortablaste strumpor jag haft. Oavsett om jag använder dem i stövlar eller kängor hela dagen så är man alltid torr om fötterna. Fantastiska!”

 

Lennart Brunell, Sigtuna

Socks of Sweden
Ull
Mer information
Kvalitet: 67% merinoull, 30% polyamid, 3% lycra
Tvättråd: Maskintvätt 30°, Tvätta gärna med ulltvättmedel
Material: Merinoull, Ull
Funktionsvarumärke: OEKO-TEX®