Svensktillverkad!

Polarstrumpa

Art nr
5046

SPARA MERA. KÖP FLERA! Extra tjock, varm och slitstark ullstrumpa som håller foten varm och torr hela dagen.

Från 125 kr
  • Köp 1 Par för 149 kr
  • Köp 3 Par för 375 kr ( 125 kr styck)

  • Blanda gärna storlekar när du köper flerpack. Priset justeras i kassan.

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

SOCKS OF SWEDEN-STRUMPOR I VÄRLDSKLASS! Lång erfarenhet, yrkeskunnighet i kombination med lyhördhet för våra kunders behov gör att vi tillsammans med en av Nordens största strumptillverkare kan tillverka strumpor i världsklass. I fabriken som ligger i Dalsjöfors utanför Borås, har det tillverkats högkvalitativa strumpor sedan 1950-talet. Vi är stolta över att kunna erbjuda strumpor som håller, är funktionella och som ser till att dina fötter mår bra dygnet runt.

 

Extra tjock, varm och slitstark ullstrumpa som håller foten varm och torr hela dagen.  Används som LAGER-2 med en tunnare, funktionell strumpa under. Hela strumpan är frottéstickad vilket binder luft och ger ett behagligt, värmeisolerande lager.  Mycket bra passform och elasticitet. Perfekta när du vill vara säker på att inte frysa! OEKO-TEX® Standard 100-certifierad.

 

”Jag måste ge er beröm för den Polarstrumpa 5046 som jag beställde i nov 2012. Jag har växlat och haft dem nästan 2 hela vintrar och de håller än. Gav även bort ett par till min son. Det är de bästa ullsockor jag haft.”

 

Claes-Olav Bohman, Kalvträsk

Socks of Sweden
Ull
Mer information
Kvalitet: 80% ull, 20% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvätta gärna med ulltvättmedel
Material: Ull
Funktionsvarumärke: OEKO-TEX®