Presentkort - bästa presenten att ge och få.

Presentkort

Bästa presenten att ge och få - ett presentkort laddat med allt för friluftsliv, jakt och vardagsäventyr!

Visa mer
Visa mindre

Har du ett presentkort redan och vill se dess saldo?
Aktuellt saldo: kr
Giltig t.o.m.:
Presentkortet kan i Falkenberg.

ÖVERRASKA MED ETT PRESENTKORT!

Bästa presenten att ge och få - ett presentkort laddat med allt för friluftsliv, jakt och vardagsäventyr! Presentkortet kan användas både i webbutiken och vår fysiska butik i Falkenberg och gäller i två år från köptillfället.

Visa mer
Visa mindre

Tio minuter efter beställningen är gjord och betalningen slutförd, skickas presentkortet som en separat pdf via e-post till dig. Därefter kan du välja att skicka det vidare via e-post till den lyckliga mottagaren eller varför inte skriva ut det (om du har tillgång till en skrivare) och ge din present personligen.

Presentkort kan endast betalas med swish eller betalkort. Vill du passa på att handla andra produkter samtidigt som ditt presentkort kan du välja att betala presentkortet separat för att sedan välja andra betalsätt för övriga varor i kassan. Du kan också välja att betala hela din beställning med swish eller betalkort.

Ägaren av presentkortet behöver inte handla för hela summan på en gång då resterande belopp ligger kvar på kortet. Saldo regleras automatiskt vid köp. Kortet kan inte spärras vid förlust eller växlas in mot kontanter. Ett stulet eller borttappat kort ersätts inte så förvara det på ett säkert ställe.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU DITT PRESENTKORT

På engelsons.se

När du kommer till kassan väljer du presentkort som betalningsalternativ. Ange därefter presentkortsnummer. Väljer du att inte handla för hela summan ligger resterande belopp kvar på kortet.

I butik

Visa upp eller ange ditt presentkortsnummer. Väljer du att inte handla för hela summan ligger resterande belopp kvar på kortet.

Vid frågor, kontakta oss på telefon 0346-71 38 40 eller maila till info@engelsons.se

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå