Exklusivt lättviktsställ till SUPERPRIS!

Vattenpelare 12 000 mm

Sarek set pris

Art nr
2839

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skalkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat

för att snabbt kunna ta på och av vid behov.

1 200 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 200 kr

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skalkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat för att snabbt kunna ta på och av vid behov. Vattenpelare 12 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Vattenavvisande dragkedjor.

 

SAREK Jacka - Vind- och vattentät jacka med optimal andasfunktion. Otroligt lätt och smidig som tar minimal plats i packningen. Ställbar huva med liten skärm. Två bröstfickor med vattenavvisande dragkedjor. Resår i ärmslut samt ställbar nederkant.

 

SAREK Byxa - Vind- och vattentät byxa med optimal andasfunktion. Resår i midjan för bästa komfort. Vattenavvisande dragkedja i sidorna som går hela vägen från benslut och hela vägen upp till midjan vilket underlättar på- och avtagning även när du har kängor och stövlar på. Sidfickor med vattenavvisande dragkedjor.

High Mountain
Andas
Lättvikt
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 600 gram
Kvalitet: 100% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 12 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: 3M Scotchgard, High-Tex
Storleksinformation: OBS! Dam är något stor i storleken. Väljer du mellan två storlekar - ta den mindre!