Exklusivt lättviktsställ till SUPERPRIS!

Vattenpelare 12 000 mm

Setpris Sarek jacka+byxa

Art nr
2839

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skalkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat för att snabbt kunna ta på och av vid behov.

1 200 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 200 kr

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skalkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat för att snabbt kunna ta på och av vid behov. Vattenpelare 12 000 mm, andas 5000gr/m2/24h. Vattenavvisande dragkedjor.

 

SAREK Jacka - Vind- och vattentät jacka med optimal andasfunktion. Otroligt lätt och smidig som tar minimal plats i packningen. Ställbar huva med liten skärm. Två bröstfickor med vattenavvisande dragkedjor. Resår i ärmslut samt ställbar nederkant.

 

SAREK Byxa - Vind- och vattentät byxa med optimal andasfunktion. Resår i midjan för bästa komfort. Vattenavvisande dragkedja i sidorna som går hela vägen från benslut och hela vägen upp till midjan vilket underlättar på- och avtagning även när du har kängor och stövlar på. Sidfickor med vattenavvisande dragkedjor.

High Mountain
Andas
Lättvikt
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 600 gram
Kvalitet: 100% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 12 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: 3M Scotchgard, High-Tex
Storleksinformation: OBS! Dam är något stor i storleken. Väljer du mellan två storlekar - ta den mindre!