Otroligt hög kvalité till

FANTASTSKT PRIS!

Setpris Sarek 2.0 jacka+byxa

Art nr
1262

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skal-/ regnkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat för att snabbt kunna ta på och av vid behov.

1 250 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 250 kr

Vattentäta, vindtäta minimalistiska och smarta skal-/ regnkläder för vandring och ett aktivt friluftsliv. Extremt lätta med suverän andasförmåga. Tar liten plats i packningen och är anpassat för att snabbt kunna ta på och av vid behov. Vattenpelare 12 000 mm, andas 6000gr/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONICFINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Vattenavvisande dragkedjor.

Jackan har ställbar huva med liten skärm. Två sidfickor samt två bröstfickor med vattenavvisande dragkedjor. Resår i ärmslut samt ställbar nederkant.

Byxan har resår i midjan för bästa komfort samt knapp och gylf. Vattenavvisande tvåvägsdragkedjor i sidorna som går hela vägen från benslut och hela vägen upp till midjan vilket underlättar på- och avtagning även när du har kängor och stövlar på. Sidfickor med vattenavvisande dragkedjor

High Mountain
Andas
Lättvikt
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyamid
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 12 000mm
Andas: 6 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex