Hög dragkedja på benet underlättar på och avtagningen!

Skalbyxa herr

Art nr
6224

Vattentät skalbyxa i kraftig kvalité till vårt bästa pris!

349 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Vind- och vattentät skalbyxa i överdragsmodell. Vattenpelare 10 000mm, andas 5000g/m2/24h. Miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH ®ECO – vilket ger en vatten- och smutsavvisande yta. Dragkedja ända upp till knät för att lättare kunna ta på och av med kängor/stövlar på. Ställbar nederkant. Resår i midjan med hällor samt gylf med dragkedja och knapp. Sidfickor med dragkedja.

 

”Hej och tack för att ni återigen levererat ett fantastiskt plagg som jag beställt. Långpromenad med hund i regn, långpromenad till butik i regn och det gör mig absolut inget, för syftet var att prova ett par utav era skalbyxor. Inte nog med att de höll helt tätt, dessa andades helt otroligt bra och jag var helt fri från kondens trots ett relativt högt tempo. Nu till det bästa utav allt och det är priset, för ynka 349 spänn så kan jag inte annat än varmt rekommendera dessa.”

 Dennis, Norrköping

 

"Hej, jag vill bara ge er lite vältförtjänt beröm. Jag köpte Bas Skaljacka med tillhörande byxor. Dessa användes flitigt under senaste fjällvandringen mellan Nikkaluokta och Abisko, där det både regnade och blåste en hel del (viss snö förekom också). Jag var oerhört positivt överraskad över kvaliteten och funktionen i skalplaggen. Vind och vatten höll sig på utsidan och behaglig värme stannade kvar på insidan.

Stort tack! Mvh Peter"

High Mountain
Andas
Vindtät
Vattentät
Mer information
Vikt: 440 gram
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex