Skinnbyxa

Art nr
3249

Skinnbyxa i mjuk och ruggad nubuck som bara blir skönare och smidigare med åren. Mycket slitstarka plagg som passar perfekt för jakt men också som fritidsbyxa.

995 kr
Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

Skinnbyxa i mjuk och ruggad nubuck som bara blir skönare och smidigare med åren. Mycket slitstarka plagg som passar perfekt för jakt men också som fritidsbyxa. Otroligt bra priser!

 

Skinnbyxa i tidlös design med två sidofickor, två benfickor med lock och tryckknappar samt en bakficka med dragkedja. Hällor för skärp och knappar för hängslen. Knäppning med dragkedja, tryckknapp och kraftig hyska. Fodrad ned till vaden med polyesterfoder. Rålängd nertill, för att själv kunna klippa av byxan till rätt längd. 

 

”Det är nog de skönaste byxor jag har haft någon gång. Sitter perfekt, ja de kommer jag att ha mycket glädje av i framtiden.

Till och med den skomakare som jag anlitade för att lägga upp dem, berömde byxorna och sa att det var mycket bra kvalitet på skinnet. Han frågade till och med var jag köpt dom, för han tänkte nog köpa samma byxor”

 

Bertil Johansson, Skövde

Euro-Hunt
Vattenavvisande
Läder & Skinn
Mer information
Vikt: 1500 gram
Kvalitet: 100% läder. Foder 100% polyester
Tvättråd: Endast kemtvätt
Skötselråd: Återimpregneras vid behov, Använd läderolja eller impregneringsspray
Material: Läder & Skinn