Välkommen att stanna över natten hos Engelsons!

Ställplats, fricamping för husbil och husvagn

Hos oss är du välkommen med husvagn eller husbil och fricampa!


När du besöker Engelsons finns det möjlighet att fricampa med husvagnar och husbilar på vår kostnadsfria ställplats. Vår grusparkering saknar el och toaletter och den toalett som finns i butiken är avsedd för kunder. Platserna kan inte bokas utan det är i mån av plats, men det finns oftast plats till alla som önskar. Vänligen parkera på anvisade platser (se skiss nedan) och håll säkerhetsavstånd. Självklart tar du med dig ditt skräp och lämnar din plats i fint skick!

Engelsons butik ligger rakt över gatan och är en av Hallands största butiker med jakt- och fritidskläder till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor. Hos oss hittar du sköna och funktionella vardags- och fritidskläder av våra egna märken High Mountain, EP Collection och Socks of Sweden. Vårt jaktmärke Euro-Hunt ger dig ett riktigt bra utbud av jaktställ, jaktkängor, jaktutrustning och tillbehör. Vi har också ett brett sortiment av välkända märken som Gore-Tex®, Swedteam®, Meindl®, Härkila®, Viking, Treksta®, Seeland och Le Chameau® hos oss.

Vår stora skoavdelning ger dig ett stort urval av skor, kängor och stövlar. High Mountain och Euro-Hunt är våra egna varumärken och eftersom vi arbetar utan mellanhänder kan vi alltid erbjuda mycket attraktiva priser utan att tulla på kvalitén. Vi har också massor av modeller från populära Salomon, Viking, Meindl®, Härkila®, Treksta®, Seeland och Le Chameau® .

Sist men inte minst kan vi erbjuda en stor avdelning för hundtillbehör och även friluftsutrustning med praktiska prylar från eget sortiment men även från Trangia, Primus och Wildo!

Våra ordinarie öppettider:

Måndag - fredag 7.30–18
Lördag 10–14

Julafton, Nyårsafton & Midsommarafton - Stängt.
Trettondagsafton 10–14
Påskafton & Pingstafton öppet 10 - 14
Röda dagar - Stängt

Övrig tid på dygnet kan du handla här på engelsons.se som är öppet dygnet runt, året runt!

Utöver vår jakt- och friluftsbutik har du gångavstånd till matbutiker och ett mindre köpcenter. Falkenbergs centrum ligger 5 minuters bilresa bort och bjuder på en pittoresk småstad med charm! Gamla stan med sina kullerstensgator, sneda och vinda trähus och medeltida kyrka är väl värt ett besök. Och är man i Falkenberg sommartid får man bara inte missa Skrea strand – en av Hallands finaste och mest populära sandstränder med bland annat en 250 meter lång badbrygga. Här hittar du fler tips om vad som finns att göra och se i Falkenberg.

Vänligen parkera på anvisade platser och håll säkerhetsavstånd. Välkommen till Engelsons! 

Fricampa hos engelsons