Speciellt framtagen för HUNDFÖRARE!

Setpris Torsby jacka+byxa

Art nr
2872

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten.

1 300 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 300 kr

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten. Miljövänlig impregnering BIONIC-FINISH®ECO vilket innebär att plaggen är extra slitstarka med ett extra hållbart skydd. Vattenpelare 10 000 mm, andas 5000g/m2/24h. Tejpade sömmar

 

TORSBY jacka - Avtagbar, ställbar huva med skärm. Kraftig YKK tvåvägsdragkedja med dubbel vindslå. Fyra fickor med dragkedja, två fickor med lock, två sidfickor, en innerficka samt en genomgående ryggficka med dragkedjor. Dragsko i midja och nederkant. Tre D-ringar att fästa tillbehör i. Mörka, diskreta reflexer framtill, baktill och på ärmar.

 

TORSBY byxan - Midja med komfortresår i sidorna. Två sidfickor, två rymliga benfickor samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän. Ställbart, uttagbart band med snabbspänne i benslut. Mörka reflexer baktill. D-ring att fästa tillbehör i.

High Mountain
Andas
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex