Speciellt framtagen för HUNDFÖRARE!

Torsby set pris jacka och byxa

Art nr
2872

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten.

1 300 kr

* Obligatoriska fält

Rensa storlek/färgval
- +
Lagerstatus:
I lager

1 300 kr

Vinterfodrade, extremt slitstarka och funktionella plagg för hundförare och aktiva friluftsmänniskor. Både byxan och jackan är fodrade med High-Tex membran som optimerar andasförmågan samtidigt som det stänger ute vind och vatten. Miljövänlig impregnering BIONIC-FINISH®ECO vilket innebär att plaggen är extra slitstarka med ett extra hållbart skydd. Vattenpelare 10 000 mm, andas 5000g/m2/24h. Tejpade sömmar

 

TORSBY jacka - Avtagbar, ställbar huva med skärm. Kraftig YKK tvåvägsdragkedja med dubbel vindslå. Fyra fickor med dragkedja, två fickor med lock, två sidfickor, en innerficka samt en genomgående ryggficka med dragkedjor. Dragsko i midja och nederkant. Tre D-ringar att fästa tillbehör i. Mörka, diskreta reflexer framtill, baktill och på ärmar.

 

TORSBY byxan - Midja med komfortresår i sidorna. Två sidfickor, två rymliga benfickor samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän. Ställbart, uttagbart band med snabbspänne i benslut. Mörka reflexer baktill. D-ring att fästa tillbehör i.

High Mountain
Andas
Varmfodrad
Vindtät
Vattentät
Mer information
Kvalitet: 100% polyester
Tvättråd: Maskintvätt 40°, Tvättas ej med sköljmedel
Skötselråd: Återimpregneras vid behov
Vattenpelare: 10 000mm
Andas: 5 000g/m²/24h
Funktionsvarumärke: Bionic-Finish® Eco, High-Tex