Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Värmevästar

Värmevästar som håller dig varm

En värmeväst är kort och gott vad det låter som - en väst som värmer!

Hos oss finns värmevästar i flera olika utförande och material. Den gemensamma nämnaren är att de har insydda värmeelement på flera strategiska ställen, oftast på bröst och rygg. I vår webbutik finns flera västar från det egna märket High Mountain men även från märken som Swedteam och Therm-ic.


Enkel hantering

Värmevästarna är enkla att hantera. Vissa västar regleras med en knapp på bröstet som växlar mellan de tre värmelägena. På andra västar styrs värmen med en smartphone.

Värmeelementen i västarna drivs av en extern powerbank som enkelt ansluts till västen och förvaras i en intilliggande ficka. En powerbank på 10 000mAh kan ge skön värme i upp till 10 timmar - beroende på hur hög värme du har på västen och hur kallt det är ute. 


Vill du vara helt säker på att ha en varm väst under en lång tid så tar du helt enkelt med dig en extra powerbank!


Komplettera med fler värmeprodukter

VIll du ha lika skön värme till fötterna eller händerna? Inga problem - hos oss hittar du massor av produkter som värmer. Vad sägs om sköna värmestrumpor som håller tårna varma i pjäxorna eller vinterkängorna. Och glöm frusna fingrar - med värmevantar eller värmehandskar håller du händer och fingrar härligt varma i flera timmar!