Värmeväst

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Storlek

Storlek

Dam
Herr
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Rensa urval
Visa urval
Varumärke
Egenskap
Funktionsmärke
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Värmevästar som håller dig varm

En värmeväst är kort och gott vad det låter som - en väst som värmer!

Hos oss finns värmevästar i flera olika utförande och material. Den gemensamma nämnaren är att de har insydda värmeelement på flera strategiska ställen, oftast på bröst och rygg. I vår webbutik finns flera västar från det egna märket High Mountain men även från märken som Swedteam och Therm-ic.

Enkel hantering

Värmevästarna är enkla att hantera. Vissa västar regleras med en knapp på bröstet som växlar mellan de tre värmelägena. På andra västar styrs värmen med en smartphone.

Värmeelementen i västarna drivs av en extern powerbank som enkelt ansluts till västen och förvaras i en intilliggande ficka. En powerbank på 10 000mAh kan ge skön värme i upp till 10 timmar - beroende på hur hög värme du har på västen och hur kallt det är ute. Vill du vara helt säker på att ha en varm väst under en lång tid så tar du helt enkelt med dig en extra powerbank!

Komplettera med fler värmeprodukter

VIll du ha lika skön värme till fötterna eller händerna? Inga problem - hos oss hittar du massor av produkter som värmer. Vad sägs om sköna värmestrumpor som håller tårna varma i pjäxorna eller vinterkängorna. Och glöm frusna fingrar - med värmevantar eller värmehandskar håller du händer och fingrar härligt varma i flera timmar!

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå