Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Drifttekniker & fastighetsskötare

Engelsons är ett familjeägt e-handelsföretag inom friluftsliv och jakt. Vi grundades 1974 och vår resa, som startade i en källarlokal i Älvsered, har präglats av viljan att våga testa och en ständig strävan att utvecklas. Det har gjort oss till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag i branschen.


Redan från starten hade vi en idé om att erbjuda våra kunder funktion, kvalité och bästa service till priser alla har råd med. Det är grunden i vår vision och affärsidé än idag. Våra värderingar bygger på våra nyckelord Tillsammans, Enkelt och Positivt. Vi tror på att bygga relationer som baseras på enkelhet och en positiv anda där vi tillsammans internt, men också tillsammans med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners, ständigt fortsätter att sträva efter att bli ännu bättre.


Som en del av vår utveckling kommer vårt nya logistikcenter stå färdigt i maj. Vi söker nu en erfaren och handlingskraftig drifttekniker & fastighetsskötare som kommer ansvara för driften av den nya fastigheten. Det kommer vara en mångsidig och flexibel roll med stort fokus på att hitta lösningar men också på att jobba förebyggande.


Om rollen/Arbetsuppgifter

Som drifttekniker & fastighetsskötare hos oss ansvarar du för funktionen i fastigheten, underhåll av våra maskiner samt löpande fastighetsunderhåll.


Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara:

- Underhåll och service av brandlarm, sprinklers, värmesystem, portar m.m.

- Underhåll av våra maskiner som transportbanor, hissar m.m.

- Kontakt med leverantörer och arbetsledning av hantverkare.

- Fastighetsskötsel som snöröjning, skötsel av vår utemiljö samt underhåll av vår innemiljö.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska vara självgående, driftig, händig, tillmötesgående, flexibel och prestigelös. Det är viktigt att du förstår helheten men också ser detaljerna som behöver åtgärdas. Har du en teknisk bakgrund är det meriterande.


B-körkort är ett krav.


Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på vårt nya logistikcenter i Falkenberg.

Sista ansökningsdag är 2024-03-24, men ansök gärna tidigare då urval sker löpande.


Har du frågor? Välkommen att kontakta Anders Lundgren, Logistikchef, på anders.lundgren@engelsons.se eller vid frågor om rekryteringen till Therese Åkesson, HR-chef, på therese.akesson@engelsons.se eller per telefon på 0346-71 38 59.


Om oss

Engelsons AB är ett av Sveriges ledande e-handelsbolag med lager, butik och övriga funktioner i Falkenberg. Vi erbjuder kläder, skor och utrustning för jakt och friluftsliv och har över 500 000 aktiva kunder i Sverige. Vi har fyra egna varumärken som designas och tillverkas i egen regi och huvuddelen av produktionen sker i Asien. Utöver våra egna märken erbjuder vi även ett flertal externa varumärken. Vi är ca 130 medarbetare och omsätter ca 600 miljoner kronor.