Varumärket Muurikka

Muurikka

Muurikka är en innovativ utomhuskokare som är perfekt för campingturer, trädgårdsfest eller bara en familjemiddag utomhus. Med en Muurikka kan du laga allt från enkel mat till mer avancerade rätter, allt på en och samma platta.

Visa mer
Visa mindre

Enkel att använda

Muurikka är enkel att använda, det enda du behöver är en stabil platta att ställa den på och lite bränsle. Du kan använda träkol, briketter eller gas som bränsle, beroende på vad som passar dig bäst. När plattan värms upp kan du börja laga mat på den, det är verkligen så enkelt.

Flexibel

Muurikka är mycket flexibel och du kan laga allt från kött, fisk, grönsaker till pannkakor och godis. Du kan till och med rosta smörgåsar och värma hamburgare på den. Möjligheterna är oändliga med en Muurikka.

Tålig och lätt att rengöra

Muurikka är tillverkad av högkvalitativt stål och är mycket tålig. Den är också lätt att rengöra efter användning, du behöver bara torka av den med en fuktig trasa.

Perfekt för utomhusaktiviteter

Muurikka är perfekt för utomhusaktiviteter som camping, fisketurer, picknick eller bara en dag i trädgården. Den är enkel att ta med sig och du kan laga mat precis när du vill.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå