Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Västar dam

Damvästen är det perfekta lagret under en jacka eller över en tröja. Armarna får full rörelsefrihet samtidigt som du känner dig varm och bekväm över bål och rygg. Packa alltid med en väst i packningen - den tar liten plats och kommer alltid till nytta - oavsett om du ska vandra eller jaga.


Västen - en extra förstärkning

Med en väst nära till hands har du snabbt ett förstärkande och värmande plagg att ta till när det blir lite kyligare. Vi har västar för både vardag och fritid och västar som passar för dig som hundförare, jägare, skytt eller fiskare. Västar av dun är väldigt lätta, tar otroligt lite plats och är därför lätt att ha med sig i ryggsäcken eller packningen. Dunvästen är också ett perfekt plagg att bära som ett värmande mellanlager under skaljackan.


Västar med extra värme

Är du lite extra frusen eller vill du helt enkelt vara säker på att hålla dig varm!? Då är värmevästen ett alternativ för dig. Värmevästarna har insydda värmeelement över bröst och rygg som värms upp med hjälp av en extern powerbank. Hos Engelsons hittar du värmevästar i flera material, bland annat polyester och softshell. Förutom västar från egna märket High Mountain finns även värmevästar från Swedteam och Therm-ic.


Reflexvästen - ett enkelt sätt att synas

Ska du röra dig ute i mörkret är en reflexväst ett enkelt och effektivt sätt att synas. Och en otroligt billig livförsäkring. Hos oss på Engelsons finns ett stort sortiment av reflexkläder och tillbehör. Utöver reflexvästar har vi jackor, termobyxor, mössor, vantar och massor av andra accessoarer i reflextyg. Det kan vara bra att tänka på att reflexer är en färskvara som tappar sin effekt efter ett tag. Normal livslängd för reflexer är cirka tre år men livslängden styrs även av slitage och användning. Så för din och dina medtrafikanters skull - se till att du har bra reflexprodukter och att du syns!