Engelsons logotyp
Din varukorg är tom (0)
krabbelursemla

Gino över öppen eld

En klassiker i ny tappning – perfekt när du vill lyxa till det utomhus. Gino över öppen eld är en enkel och somrig efterrätt där allt sköter sig själv i glöden medan du lutar dig tillbaka. Servera med vaniljglass ur mattermos som pricken över i.


Du behöver (4 portioner):

  • 2 bananer
  • 2 kiwi
  • ca 12 jordgubbar
  • 100 g vit choklad

Till servering:

Vaniljglass (packa i mattermos så håller den sig fryst)


Gör så här:

Skiva frukten och lägg i ett dubbelt lager folie

Strö över hackad vit choklad

Vik ihop till ett tätt paket

Lägg på galler eller direkt på glöden i 5–10 minuter

Servera med en skopa glass – och njut!


💡 Tips! För ännu mer smak – strö över lite limezest, mynta eller kokosflakes.