Engelsons logotyp
Varukorgen är tom
Bild tagen på vår ställplats

Ställplats för husbil och husvagn


Hos oss är du välkommen att fricampa med husvagn eller husbil!

När du besöker Engelsons finns det möjlighet att fricampa med husvagnar och husbilar på vår kostnadsfria ställplats. Vår ställplats saknar el och toaletter och den toalett som finns i butiken är endast avsedd för kunder. Platserna kan inte bokas utan det är först till kvarn som gäller. Självklart tar du med dig ditt skräp och lämnar din plats i fint skick!


Vår butik ligger rakt över gatan och är Falkenbergs största butik med jakt- och fritidskläder till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor.


Även om det är trevligt i och utanför Engelsons så finns det mer att se och göra i Falkenberg. Du har gångavstånd till matbutiker och ett köpcenter. Falkenbergs centrum ligger 5 minuters bilresa bort och bjuder på en pittoresk småstad med charm! Gamla stan med sina kullerstensgator, sneda och vinda trähus och medeltida kyrka är väl värt ett besök. Och är man i Falkenberg sommartid får man bara inte missa Skrea strand – en av Hallands finaste och mest populära sandstränder med bland annat en 250 meter lång badbrygga. Är du hungrig så finns en uppsjö av härliga matställen.


Här hittar du alla härliga caféer, barer, pizzerior och restauranger! >>


Välkommen till Engelsons!

Översikt över hur vår parkering och ställplats ser ut