Ställplats - här står du gratis över natten

Ställplats

Hos oss är du välkommen att fricampa med husvagn eller husbil!

När du besöker Engelsons finns det möjlighet att fricampa med husvagnar och husbilar på vår kostnadsfria ställplats. Vår ställplats saknar el och toaletter och den toalett som finns i butiken är endast avsedd för kunder. Platserna kan inte bokas utan det är först till kvarn som gäller. Självklart tar du med dig ditt skräp och lämnar din plats i fint skick!

Vår butik ligger rakt över gatan och är Falkenbergs största butik med jakt- och fritidskläder till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor.

Även om det är trevligt i och utanför Engelsons så finns det mer att se och göra i Falkenberg. Du har gångavstånd till matbutiker och ett köpcenter. Falkenbergs centrum ligger 5 minuters bilresa bort och bjuder på en pittoresk småstad med charm! Gamla stan med sina kullerstensgator, sneda och vinda trähus och medeltida kyrka är väl värt ett besök. Och är man i Falkenberg sommartid får man bara inte missa Skrea strand – en av Hallands finaste och mest populära sandstränder med bland annat en 250 meter lång badbrygga. Är du hungrig så finns en uppsjö av härliga matställen. Här hittar du alla härliga caféer, barer, pizzerior och restauranger! >>

Välkommen till Engelsons!

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå