Varumärket Treksta

Treksta

Treksta är ett varumärke för skor och kängor som är speciellt utformat för vandrare och äventyrare. Deras skor är tillverkade med den senaste tekniken och materialen för att ge det ultimata inom komfort, stöd och hållbarhet.

Viktiga funktioner

En av de viktigaste funktionerna hos Treksta-skor är deras unika "NestFIT"-system. Detta system är utformat för att passa foten som en handske, med stöd på alla rätt platser. Skorna är gjorda med en kombination av syntetmaterial och mesh för att ge andningsförmåga, samtidigt som de är vattentäta för att hålla fötterna torra i fuktiga förhållanden.

En annan viktig funktion hos Treksta-skor är deras "HyperGrip"-sula. Denna sula är gjord av ett speciellt gummi som ger utmärkt grepp på en mängd olika ytor. Oavsett om du vandrar på stenig terräng eller klättrar en berg, kommer HyperGrip-sulan att hålla dig stadig på fötterna.

För vandring och äventyr

Om du är en passionerad vandrare eller äventyrare, är Treksta det perfekta varumärket för dig. Deras skor är utformade med den senaste tekniken och materialen för att ge det ultimata inom komfort, stöd och hållbarhet.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå