Termos

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Varumärke
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Ta med varm och kall dryck i termos!

Att ta med mat och dryck och avnjuta den utomhus blir allt mer populärt. Inget smakar väl så gott som en värmande kopp choklad i pulkabacken eller en god kopp kaffe på utflykten. Sommartid passar termosen lika bra för att hålla svalkande drycker kalla. Och visste du att en termos passar ypperligt för att ta med sig favoritglassen med ut på utflykten? Men för att få njuta till max krävs en riktigt bra termos - för ingen vill väl ha ljummet kaffe?

Vilken termos ska jag välja?

Hos oss på Engelsons hittar du många typer av termosar från välkända märken som Primus, Thermos och Gyttorp. I sortimentet finns allt från testvinnande ståltermosar i olika storlekar till smidiga mattermosar och termosmuggar som är perfekta att ha på språng. Ska du vara ute länge och vill ha varmt kaffe för en hel dag är en större termos på cirka 1 liter att föredra. De flesta termosar finns i flera storlekar, från 3 deciliter upp till 1 liter.

En mattermos är perfekt för dig som vill ha varm mat med dig ut på turen eller utflykten. Välj en termos som har en vid öppning som gör att den är enkel att fylla, äta ur och rengöra. En mattermos är perfekt att ta med sig glass i - blir garanterat en succé som dessert vid lägerleden eller som svalkande paus på stranden!

Rengöring och skötsel av din termos

Kaffe som smakar choklad eller vice versa är ingen hit… Ta hand om din termos direkt när du kommer in från utflykten för att undvika att termosen tar smak av innehållet. Diska ur den med diskborste och diskmedel. Om din termoskork är delbar så ta isär och rengör alla delar för sig. Om det har bildats en beläggning på insidan av termosen finns det rengöringsmedel att köpa.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå