Ryggsäckar

Att bära sin packning på ryggen är inte bara bekvämt utan ger dig också fria händer. En riktigt bra ryggsäck är perfekt till det sammanhang som den ska användas till. Hos oss på Engelsons hittar du ryggsäckar som passar perfekt till vardagspendling och fritid men även vandringsryggsäckar som rymmer det du behöver för längre vandringar

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Varumärke
Egenskap
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Ryggsäcken - din dagliga följeslagare

Ryggsäcken - perfekt för alla som är på språng! Ryggsäcken har en given plats i de allra flesta människors liv. Den är perfekt när du pendlar till och från skola eller jobb eller som träningsväska för fritidsaktiviteterna. Många av dagens ryggsäckar är också anpassade för laptops - så varför inte ersätta portföljen eller datorväskan med en ergonomisk och vattentät ryggsäck!?

Vandringsryggsäck - för både små och stora turer

Hos oss på Engelsons hittar du vandringsryggsäckar för alla slags turer. Våra ergonomiskt utformade väskor passar lika bra för den kortare dagsturen som för expeditioner som sträcker sig över flera dagar. Det är otroligt viktigt att din vandringsryggsäck sitter riktigt skönt och bekvämt. Ta dig tid att prova och justera alla inställningar och funktioner så att väskan passar just din kropp. Komplettera gärna din vandringsväska med praktiska, vattentäta packpåsar som håller dina prylar helt torra. Här hittar du packpåsar i många olika storlekar.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå