Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Ryggsäckar

Att bära sin packning på ryggen är inte bara bekvämt utan ger dig också fria händer. En riktigt bra ryggsäck är perfekt till det sammanhang som den ska användas till. Hos oss på Engelsons hittar du ryggsäckar som passar perfekt till vardagspendling och fritid men även vandringsryggsäckar som rymmer det du behöver för längre vandringar.

Ryggsäcken - din dagliga följeslagare

Ryggsäcken - perfekt för alla som är på språng! Ryggsäcken har en given plats i de allra flesta människors liv. Den är perfekt när du pendlar till och från skola eller jobb eller som träningsväska för fritidsaktiviteterna. Många av dagens ryggsäckar är också anpassade för laptops - så varför inte ersätta portföljen eller datorväskan med en ergonomisk och vattentät ryggsäck!?


Vandringsryggsäck - för både små och stora turer

Hos oss på Engelsons hittar du vandringsryggsäckar för alla slags turer. Våra ergonomiskt utformade väskor passar lika bra för kortare dagsturen som för expeditioner som sträcker sig över flera dagar. Det är otroligt viktigt att din vandringsryggsäck sitter riktigt skönt och bekvämt. Ta dig tid att prova och justera alla inställningar och funktioner så att väskan passar just din kropp. Komplettera gärna din vandringsväska med praktiska, vattentäta packpåsar som håller dina prylar helt torra. Här hittar du packpåsar i många olika storlekar.