Våra Varumärken

High Mountain

High Mountain

Under detta varumärke hittar Du våra egna vildmark- och fritidsprodukter. Vi på Engelsons har designat och valt materialen till dessa produkter. Finns endast hos Engelsons.

Inga mellanhänder! Läs om vår prissättning!

 

 

EUROHUNT

EURO-HUNT

Under detta varumärke hittar Du våra egna jakt- och vildmarksprodukter. Euro-Hunt hittar Du inte i butik eller hos andra postorderföretag. Vi på Engelsons har både designat och valt alla material.

Inga mellanhänder! Läs om vår prissättning!

 

 

EP-Collection

EP Collection

Under detta varumärke hittar Du våra egna produkter Basic Wear, Premium Wear och Sports Wear. Varumärket står för bra och användbara vardagskläder med tidlös, klassisk design. Alla material och detaljer är noga utvalda och av hög kvalité.

Inga mellanhänder! Läs om vår prissättning!

 

 

socks of sweden 

Socks of Sweden

Lång erfarenhet, yrkeskunnighet i kombination med lyhördhet för våra kunders behov gör att vi tillsammans med en av Nordens största strumptillverkare kan tillverka strumpor i världsklass. I fabriken som ligger i Dalsjöfors utanför Borås, har det  tillverkats högkvalitativa strumpor sedan 1950-talet. Vi är stolta över att kunna erbjuda strumpor som håller, är funktionella och som ser till att dina fötter mår bra dygnet runt.

Swedteam

Swedteam

Har under alla år borgat för en mycket hög kvalité och var det företag som först började sälja Realtrees camomönster i Sverige. Swedteam® finns i Länghem, Västergötland, och borgar för lång tradition och hög svensk kvalitet. 

 

neverlost

 

Neverlost

NeverLost® är ett varumärke som utvecklar produkter för jakt- och friluftsliv. NeverLost®-produkterna har hög synlighet och känns lätt igen genom sina färger I orange och svart. Dom representerar också väl genomtänkta lösningar som tål hårda prövningar i all tänkbar utomhusmiljö – även i de tuffaste väderförhållanden.Härkila

Härkila

Ett av de ledande företagen i Europa på jaktprodukter. Vi för idag ett urval av deras kängor.

 

Salomon

Salomon

Salomon skor och kängor i högsta kvalité till Engelsonspriser.

 

 

viking

Viking Footwear

Viking stövlar och kängor utformade för vårt nordiska klimat.

 

 

Tretorn

Tretorn

Gummistöveltillverkning sedan 1891. 

 

 

nokian

 

Nokian

Nokian Footwear är finska gummistövlar och skyddsstövlar av högsta kvalitet. Nokian Footwear kännetecknas av säkerhet, komfort, lång livslängd, rymlig passform och 100 års erfarenhet av stövlar för det nordiska klimatet. Stövlarna tillverkas för hand av 100% vattentätt, naturligt gummi i blandningar som är strikt skyddade.

 

Le Chameau

Le Chameau

Gummistöveltillverkning sedan 1927.

 

 

Meindl

Meindl

En av Europas ledande tillverkare av kängor.

 

Springyard

Springyard

Skotillbehör och skovårdsprodukter av högsta klass! Springyard är först i världen med skovårdsprodukter märkta med Bra Miljöval, en oberoende miljömärkning som bidrar till färre hälsofarliga ämnen i vår vardag. Det betyder att samtliga ingredienser i produkterna är skonsamma mot miljön och hälsan, så långt det är möjligt.

 

 

Borganäs

 

Borganäs

Hemtextil från Kinna som ligger i centrum av tygriket (Västergötland)

eka

 

EKA

Hos EKA-knivar kombineras 100-årig hantverkstradition med modern produktionsteknik. Varje kniv går igenom mycket stränga kvalitetskontroller, och är försedd med 10 års garanti. EKAs knivar är kända över hela världen för elegans, funktionell design och förstklassiga material