Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Våra varumärken

Hos oss på Engelsons hittar du kläder och skor som är till för att användas varje dag - på fritiden eller på jobbet. Vi vill erbjuda funktionella och prisvärda kläder och utrustning till människor som gillar att klä sig efter väder och aktivitet.


All design och utveckling av våra egna produkter sker här hos oss i Falkenberg. Designers och inköpare jobbar tätt tillsammans för att ta fram rätt produkter utifrån de önskemål som våra kunder har.


Det är en lång produktionskedja innan produkterna kan skickas ut till dig som ska använda den. Vi väljer noga bland materialval, funktion, detaljer, passform, design och färger. Allt testas och prövas noggrant.


Engelsons har fyra egna varumärken som vart och ett har egen målgrupp och profil.

Therese och Evelina från Kundtjänst

High Mountain är en serie med fritidskläder, skor och utrustning i bra kvalité - för hela familjen. Vi är stolta över vårt varumärke och eftersom vi arbetar utan mellanhänder kan vi erbjuda mycket attraktiva priser utan att göra avkall på kvalitén. Med High Mountain erbjuds du bland annat tåliga och funktionella kläder som passar lika bra på vandringen som på jobbet eller på fritiden. Prisvärda allemansplagg helt enkelt!

Therese och Evelina från Kundtjänst

I de djupa skogarna mellan Halland och Västergötland ligger Brokared. Här föddes Engelsons grundare Arnold Engelsson. Denna plats gav både namn och inspiration till vårt jaktvarumärke Brokared som är en serie med slitstarka kläder, stövlar och utrustning för jakt, utevistelse och fritid. Brokared är framtaget och utvecklat av jägare, för jägare. Inget är lämnat åt slumpen.

Therese och Evelina från Kundtjänst

EP Collection är en serie med bra och användbara vardagskläder som finns i varje garderob. Designen är klassiskt tidlös och alla material och detaljer är noga utvalda och av hög kvalité. EP Collection säljs ofta till extra bra flerpackspriser. I serien finns t-shirts, underkläder, strumpor och underställ men också riktigt prisvärda plagg för den som vill träna och vara fysiskt aktiv utan att det behöver kosta skjortan!

Therese och Evelina från Kundtjänst

Lång erfarenhet och yrkeskunnighet gör att vi kan tillverka strumpor i världsklass. Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitétsstrumpor som håller, är funktionella och som ser till att fötterna mår bra dygnet runt.