Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Sociala Medier


#jaengelsons

Vi blir väldigt glada varje gång vi ser Engelsons produkter användas i verkliga livet! När du lägger upp en bild i sociala medier och använder Engelsons hashtaggar händer det ibland att vi ber om att få dela bilden vidare i våra kanaler. Om du låter oss göra det blir din bild synlig för fler än bara dina egna följare. Den kan inspirera andra personer som gillar jakt och friluftsliv och kanske får du nya följare på samma gång!


Du kan ge oss tillåtelse att dela din bild genom att svara på vår förfrågan i ditt kommentarsfält på Instagram. Det enda du behöver göra är att svara #jaengelsons så godkänner du att vi får dela bilden vidare på vår hemsida men även i andra kanaler som till exempel Instagram, Facebook och nyhetsbrev.


När du svarar #jaengelsons godkänner du följande: Du ger Engelsons AB (556333-9331), en icke-exklusiv, royaltyfri och global licens att använda dina #jaengelsons-märkta bilder i marknadsföringssyfte, i de kanaler som Engelsons finner lämpliga. Du ger också Engelsons möjlighet att publicera den text och de hashtags som tillhör bilden i original eller i redigerad form. Engelsons kan också välja att inte publicera text/hashtags alls.


Genom att svara #jaengelsons intygar du att:

  1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
  2. Du har fått tillåtelse från de personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna till Engelsons.
  3. Engelsons inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
  4. Engelsons befrias från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.
  5. Du befriar och accepterar att hålla Engelsons och alla personer som handlar för Engelsons räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
  6. Genom att svara #jaengelsons så godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor


Tack för att du vill hjälpa oss att sprida vackra och inspirerande bilder!