Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Vår butik i Falkenberg

Vi siktar på bra kvalité, låga priser och nöjda kunder!

Välkommen till vår ombyggda och utökade butik i Falkenberg. Vi kan numera stoltsera med 1300 härliga m² som vi fyllt med allt du kan tänkas behöva för en aktiv vardag och fritid. Här hittar du allt från tekniska vandringsbyxor och ryggsäckar till sköna basplagg och skor.


Fler och fler har upptäckt vår stora skoavdelning med fritidsskor där vi säljer i stort sett allt förutom högklackat! Och du! Missa inte vår stora strumpavdelning där du bland annat hittar kvalitetsstrumpor från Socks of Sweden.


Är du jaktintresserad? Då har du kommit rätt! Här kan du strosa runt bland jaktställ, kängor och utrustning - ja allt du kan tänkas behöva för en lyckad jaktdag.


Öppettider

Måndag - Fredag: 07:30 - 18:00

Lördag: 10:00 - 14:00

Söndag: Stängt

Röda dagar: Stängt

Avvikande öppettider klicka här »


Har du sett att vi har parkeringar för dig som kommer med hund? Det betyder att vi gillar hundar och du som matte eller husse kommer säkerligen hitta något för både dig och din fyrbenta vän.


Sist men absolut inte minst - vi som jobbar i butiken är här för din skull. Det roligaste vi vet är att göra dig som kund nöjd och glad! Ingen fråga är för krånglig för oss och ibland har vi inte precis alla 12 000 artiklar framme i butiken - säg bara till oss så hämtar vi på lagret!


Här gäller full belåtenhet eller pengarna tillbaka och du har alltid 60 dagars öppet köp!

Hoppas vi ses!