Engelsons logotyp
Varukorgen är tom
Bild på vår fågelholk i butiken

Butikstävlingar

Varje månad lottar vi ut fem presentkort à 200 kr. Vill du ha en chans att vinna? Leta upp fågelholken som finns mitt i butiken. Fyll i talongen och lägg den i holken - sen är det bara att hålla tummarna!


Tävlingsvillkor

Villkor gällande vinster

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.


Villkor gällande deltagande

Deltagare skall vara minst 16 år gammal. Max EN deltagare per hushåll och max ETT tävlingsbidrag per besök i den fysiska butiken i Falkenberg.


För att kunna skicka en eventuell vinst till dig måste Engelsons, som personuppgiftsansvarig, behandla de personuppgifter som förekommer i tävlingsformuläret. För mer information se vår integritetspolicy.


De uppgifter deltagaren lämnar om sig själv i samband med tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att tillkännage vinnare. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker deltagaren till Engelsons hantering av personuppgifter.


Engelsons tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka möjligheten att medverka i tävlingen eller som kan påverka slutresultatet av tävlingen. Tävlingsbidrag som vi får in efter tävlingens sluttid ingår inte i tävlingen.


Anställda av Engelsons samt anställdas familjer får inte delta i tävlingen.