Butikstävlingar

Varje månad lottar vi ut fem presentkort à 200 kr. Vill du ha en chans att vinna? Leta upp fågelholken som finns mitt i butiken. Fyll i talongen och lägg den i holken - sen är det bara att hålla tummarna!

Visa mer
Visa mindre

Tävlingsvillkor

Villkor gällande vinster
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

Villkor gällande deltagande
Deltagare skall vara minst 16 år gammal. Max EN deltagare per hushåll och max ETT tävlingsbidrag per besök i den fysiska butiken i Falkenberg.

För att kunna skicka en eventuell vinst till dig måste Engelsons, som personuppgiftsansvarig, behandla de personuppgifter som förekommer i tävlingsformuläret. För mer information se vår integritetspolicy.

De uppgifter deltagaren lämnar om sig själv i samband med tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att tillkännage vinnare. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker deltagaren till Engelsons hantering av personuppgifter.

Engelsons tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka möjligheten att medverka i tävlingen eller som kan påverka slutresultatet av tävlingen. Tävlingsbidrag som vi får in efter tävlingens sluttid ingår inte i tävlingen.

Anställda av Engelsons samt anställdas familjer får inte delta i tävlingen.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå