Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Packpåsar

Engelsons packpåsar hjälper dig att hålla ordning i din ryggsäck eller väska. Med dessa påsar kan du enkelt separera kläder, utrustning och andra tillhörigheter, vilket gör det snabbare och enklare att hitta det du behöver. Våra packpåsar är slitstarka, lätta att använda och finns i olika storlekar för alla dina packningsbehov. Optimera ditt packande och gör ditt nästa äventyr smidigare med Engelsons packpåsar!

Få bra överblick över din packning!

Med smidiga packpåsar i olika storlekar organiserar du din packning på ett enkelt vis. Dels blir det lättare att hitta och organisera i väskan när prylarna är uppdelade i olika påsar. Och dels skyddar du din packning från väta och smuts.

Våra populära packpåsar som även kallas för “dry sacks” har olika färger samt ett stort frontfönster, vilket underlättar i packningen. Ett smart tips är att förvara underkläder i en färg, överdelar i en och smutstvätt i en annan! Packpåsarna finns i flera olika storlekar.


Vattentäta packpåsar!

I Engelsons sortiment finns två olika typer av packpåsar; en variant som är av slitstark och gummerad nylon och en ultralätt variant i nylon med stort frontfönster. Båda varianterna har tejpade sömmar och rullstängning som gör packpåsarna vattentäta.


Perfekt vid vattennära aktiviteter!

De vattentäta packpåsarna passar även som förvaringspåsar vid aktiviteter i fuktiga miljöer och nära vatten som fiske, bad, paddling, segling mm. Packpåsarna har har blivit väldigt populära för SUP - ett smidigt sätt att frakta med sig telefon, nycklar och torra kläder på SUP-brädan.