Packpåsar

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Varumärke
Egenskap
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Få bra överblick över din packning!

Med smidiga packpåsar i olika storlekar organiserar du din packning på ett enkelt vis. Dels blir det lättare att hitta och organisera i väskan när prylarna är uppdelade i olika påsar. Och dels skyddar du din packning från väta och smuts.

Våra populära packpåsar som även kallas för “dry sacks” har olika färger samt ett stort frontfönster, vilket underlättar i packningen. Ett smart tips är att förvara underkläder i en färg, överdelar i en och smutstvätt i en annan! Packpåsarna finns i flera olika storlekar.

Vattentäta packpåsar!

I Engelsons sortiment finns två olika typer av packpåsar; en variant som är av slitstark och gummerad nylon och en ultralätt variant i nylon med stort frontfönster. Båda varianterna har tejpade sömmar och rullstängning som gör packpåsarna vattentäta.

Perfekt vid vattennära aktiviteter!

De vattentäta packpåsarna passar även som förvaringspåsar vid aktiviteter i fuktiga miljöer och nära vatten som fiske, bad, paddling, segling mm. Packpåsarna har har blivit väldigt populära för SUP - ett smidigt sätt att frakta med sig telefon, nycklar och torra kläder på SUP-brädan.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå