Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Vakuumpåsar & Vakuumförpackare

För längre hållbarhet och färskhet av dina matvaror, är Engelsons vakuumpåsar och vakuumförpackare ditt bästa val. Genom att suga ut luften bevaras smaken, näringsvärdet och färskheten av din mat. Det är även ett utmärkt sätt att spara plats i frysen och skåp. Använd våra produkter för att effektivt packa ner allt från fisk och kött till grönsaker och frukt.

Vakuumförpacka

Det är ett utmärkt sätt att förvara all typ av mat - oavsett om den är färsk eller torkad eller om det är kött, fisk eller grönsaker. Den bevarar alla näringsämnen och vitaminer samt ger upp till fem gånger längre hållbarhet och bättre hygien genom att utesluta bakterier. Förpackningarna tar mindre plats jämfört med de traditionella fryspåsarna och matlådorna, du får därmed plats med mer i din kyl och frys!


Vakuumpåsar & Vakuumrullar

Alla påsarna och rullarna kan värmas i sjudande vatten och användning av sous vide-metoden, perfekt för återuppvärmning av mat eller värmas i mikrovågsugn. Vakuumpåsarna och rullarna med tjocklek 130 my kan dessutom diskas i diskmaskin och återanvändas.

Hos Engelsons hittar du vakuumförpackare från Status samt flera olika storlekar av vakuumpåsar och vakuumrullar från välkända Pingvin.