Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Parkering

När du kommer till Engelsons har du olika parkeringsval. Följ hänvisningarna så löser det sig!


  • Parkeringen mittemot butiken. Denna parkering är främst avsedd för dig som har lite svårare att ta dig fram. Vi har fyra utmarkerade parkeringsplatser placerade mittemot ingången och är menade för dig som har parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
  • Parkeringen till vänster om ingången är för dig som har hund i bilen. Det finns fyra parkeringsplatser som till största delen av dagen är i skugga. Trots att vi gillar hundar är det inte alla som gör det - eller tål hundar för den delen. Därför får hunden snällt vänta utanför. Vill du prova något på hunden så går det bra att göra det utanför - säg till personalen bara!
  • Stora parkeringen på höger sida om Kanslistvägen är uppdelad i två delar. Du som kommer med personbil ställer dig till höger. Du som har husbil, husvagn eller annat större fordon parkerar till vänster.
  • Ställplats - i anslutning till husbilsparkeringen finns en enkel ställplats. Här får du stå gratis en natt. Här finns ingen toalett eller el. Givetvis tar du hand om ditt skräp och lämnar platsen i fint skick. Inte så lyxigt men vi hoppas du tycker att det är trevligt ändå!? Läs mer om Ställplatsen här >>


All parkering är gratis!

Översikt över hur vår parkering och ställplats ser ut