Parkering

När du kommer till Engelsons har du olika parkeringsval. Följ hänvisningarna så löser det sig!

  • Parkeringen mittemot butiken. Denna parkering är främst avsedd för dig som har lite svårare att ta dig fram. Vi har fyra utmarkerade parkeringsplatser placerade mittemot ingången och är menade för dig som har parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
  • Parkeringen till vänster om ingången är för dig som har hund i bilen finns fyra parkeringsplatser som största delen av dagen är i skugga. Trots att vi gillar hundar är det inte alla som gör det - eller tål hundar för de delen. Därför får hunden snällt vänta utanför. Vill du prova något på hunden så går det bra att göra det utanför - säg till personalen bara!
  • Stora parkeringen på höger sida om Kanslistvägen är uppdelad i två delar. Du som kommer med personbil ställer dig till höger. Du som har husbil, husvagn eller annat större fordon parkerar till vänster.
  • Ställplats - i anslutning till husbilsparkeringen finns en enkel ställplats. Här får du stå gratis en natt. Här finns ingen toalett eller el. Givetvis tar du hand om ditt skräp och lämnar platsen i fint skick. Inte så lyxigt men vi hoppas du tycker att det är trevligt ändå!? Läs mer om Ställplatsen här >>

All parkering är gratis!

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå