julskinketoast-5.jpg
julskinketoast-1.jpg
julskinketoast-2.jpg
julskinketoast-3.jpg
julskinketoast-4.jpg

Julskinketoast

Har du julskinka över från jul? Prova detta! Julskinketoast grillad i mackjärn över öppen eld. Enkelt och riktigt smarrigt.

Till två mackor behöver du:

3 msk majonnäs
3 msk grovkornig senap
4 skivor julskinka
4 skivor amerikansk cheddarost
4 skivor bröd
Olja till grilljärnet

Gör så här:

Smörj grilljärnet med lite olja och värm det i elden ett par minuter.

Bred majonnäs och senap på alla brödskivor.

På två av bröden - lägg på en skiva ost, två skivor julskinka och sedan en ostskiva till. Lägg på resterande brödskivor.

Grilla dem i grilljärnet över elden. Vänd järnet då och då och kolla försiktigt under tiden.

När de fått fin färg och osten smält är det klart!

Ät och njut! 💙

Visa mer
Visa mindre

Följ @engelsons på Instagram för fler recept och inspiration

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå