Stekta kanelbullar i stormkök

Stekta kanelbullar i stormkök

Njut av nybakat på utflykten! 😋 Så här gör du kanelbullar på stormköket med färdig pizzadeg - praktiskt och supersmarrigt!

Ingredienser:

  • ca 500 g pizzadeg (färdig rektangulär)
  • smör, att steka i
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk kanel mald

Gör så här:

Blanda ihop smör, socker och kanel och ta med i en burk.

Rulla ut pizzadegen och bred på fyllningen. Rulla ihop från kortsidan igen och skär upp i ca 2 cm tjocka skivor.

Stek i lite smör på båda sidor i pannan på stormköket tills de fått fin färg och är lite uppuffade.

Ät och njut - förslagsvis ihop med en kopp kaffe 💙☕

Visa mer
Visa mindre

Följ @engelsons på Instagram för fler recept och inspiration

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå