engelsons leveranser

Byte & Retur

Du har rätt att byta storlek, färg, vara eller få pengarna tillbaka inom 60 dagar från utleverans. Detta gäller under förutsättning att varorna är oanvända och i nyskick.

Vid alla returer står DU för returfrakten (55 kr för använd returetikett) och VI för frakten tillbaka till dig vid byte av varor.

Använd den bifogade, förbetalda returetiketten och sätt på paketet. Lägg den ifyllda retursedeln i paketet. (Väger returen mindre än 1 kg och inte är skrymmande är det billigare att skicka som brev. Då används inte returetiketten utan adressen skrivs direkt på ett kuvert. Kom ihåg frimärken).

Gäller det en felexpediering eller reklamation står vi givetvis för fraktkostnaden vid retur.

 

Var rädd om varorna!

• Vi tar endast emot oanvända och oskadade returer.

• Etiketten ska sitta kvar på plagget.

• Returnera gärna varan i originalförpackningen.

Gäller returen en använd vara som du vill reklamera, kontakta oss först via telefon eller mail. Använd returetiketten som du fick i samband med leveransen eller kontakta oss för att få en ny.

Skall du få pengar tillbaka kvittas de i första hand mot andra skulder som du ev har hos oss. Har du handlat på kort återbetalar vi pengarna till kortet. I övriga fall använder vi Swedbanks utbetalningsservice, SUS. Om du är ansluten sätts pengarna in på ditt konto. Annars får du en utbetalningsavi i brevlådan.

 

Så här gör du:

  1. Ange vad du vill returnera på retursedeln och fyll i returkod/returorsak samt om du vill byta till något annat.
  2. Riv av och lägg den ifyllda retursedeln i ett paket tillsammans med det du ska returnera
  3. Klistra fast förbetald returetikett, som du hittar under retursedeln, synligt på paketet
  4. Lämna in returpaketet på något av Postens ombud