Vandringsbyxor

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Storlek

Storlek

Dam
Herr
Barn
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Kort benlängd
Lång benlängd
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Kort benlängd
Lång benlängd
Välj ett eller flera alternativ
Barn
Rensa urval
Visa urval
Varumärke
Egenskap
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Välj rätt vandringsbyxa för ändamålet

Det finns mycket som kan vara bra att tänka på när du ska välja vandringsbyxor - det allra viktigaste är passformen. Med en vandringsbyxa som sitter rätt på din kropp får du ut de allra mesta av vandringarna. Hos oss på Engelsons finns ett stort utbud av modeller och storlekar. Unna dig att prova fram den byxa som sitter bäst på just din kropp!

Vandringsbyxan som passar just din kropp

Hos oss finns de allra flesta av modellerna med olika benlängder; normal modell, kort modell och lång modell. Den korta modellen är ca 5 cm kortare än normal och lång modell är ca 5 cm längre än normal. Låt din kropp avgöra vilken byxa du ska ha - låt dig inte styras av vad det står på etiketten. Det är nämligen inte helt ovanligt att tjejer och kvinnor trivs bättre i herrmodellen av byxan och vice versa.

Finesser och funktioner

Vandringsbyxor finns i en uppsjö varianter som var och en har finesser och funktioner som passar för olika ändamål. Ska du vandra sommartid kan en byxa med zip-off vara en god idé. På så vis har du både shorts och byxor i ett och samma plagg. Du som vandrar med hund uppskattar säkert en byxa med gott om fickor och förvaring samt D-ringar för att fästa koppel, dummies och andra tillbehör i. En vandringsbyxa fungerar ju till så många fler användningsområden än till just vandring. Du som söker en byxa för det aktiva friluftslivet eller för livet på gården kan säkert hitta en favorit i vår kategori för vandringsbyxor. Våra vandringsbyxor ger riktigt god rörelsefrihet och har till exempel fickor för knäskydd.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå