Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Kepsar herr

En accessoar som har en given plats hos många killar, herrar och gubbar. Den ger ett gott skydd mot starka solstrålar, den hindrar regnet att smattra i ansiktet och den är ett gott alternativ till mössa! Hos oss hittar du klassiska kepsar, truckerkepsar, skinnkepsar och klassiska gubbkepsar.

Kepsar för alla

Kepsen har för många blivit en given accessoar för både vardag och fritid. Det är inte längre bara bara ett skönt skydd för solens strålar eller strilande regn. I Engelsons sortiment finns kepsar för fritid, sport, jakt och för dig som vill skydda dig mot mygg och insekter. Kepsar för de allra flesta smaker helt enkelt!


Hur du tvättar din keps

En keps blir snabbt smutsig och svettig på insidan. De allra flesta kepsar har handtvätt som tvättråd. Om kepsen bara har små fläckar kan det funka att gnugga bort fläckarna med en mjuk trasa eller borste och diskmedel.


En annan metod som effektivt och skonsamt rengör kepsen är genom att köra den i diskmaskinen - ja, du läste rätt! Ställ kepsen på sidan i den övre korgen och sätt igång ett vanligt diskprogram med maskindiskmedel. Låt kepsen torka i rumstemperatur.