Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Vinterjackor herr

Håll dig varm i vinterkylan med en skön vinterjacka från Engelsons. I vårt sortiment finns flera olika material och modeller. Vi har flera olika herrjackor - allt från lite längre parkas, lätta och otroligt värmande dunjackor och jaktjackor med det dunliknande materialet Sorona.

Det självklara valet för kalla vinterdagar

Vintern är här och med det kommer kalla vindar och låga temperaturer. För att hålla värmen och känna sig bekväm under dessa kalla dagar är det viktigt att ha rätt jacka. En vinterjacka är det självklara valet för att hålla värmen och skydda mot väder och vind.


Varför välja en vinterjacka?

En vinterjacka är speciellt utformad för att hålla dig varm under de kallaste månaderna av året. De är gjorda av tjockt, isolerande material som håller värmen inom jackan och skyddar mot vind och väder. Dessa jackor är också vanligtvis vattentäta och andas, vilket gör dem perfekta för att hålla dig torr och bekväm under snöfall och regn.


Vad ska man tänka på när man väljer en vinterjacka?

När du väljer en vinterjacka finns det viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att du väljer den bästa jackan för dina behov.

  • Material: Välj en jacka gjord av ett tjockt, isolerande material såsom dun eller syntetiskt isoleringsmaterial.
  • Vattentäthet och andningsförmåga: Se till att jackan är vattentät och andas för att hålla dig torr och bekväm under snöfall och regn.
  • Passform: Välj en jacka som passar din kroppstyp och ger fri rörelse.