Allt för jakt och friluftsliv
Caption in english

TOEINTOE - HAPPY COUPLES STAY TO(E)GETHER! KÖP NU »

TOEINTOE® är en svensk, patenterad och äktenskapsräddande(?) uppfinning som ser till att även dina strumpor alltid håller ihop i par. Bara trä strumpan i strumpkompisens TOEINTOE®-ögla och dra till. Strumporna håller ihop i vått och torrt (alltså tvätt och torkning) och kan sen läggas direkt in i strumplådan.

Du kommer aldrig mer behöva sortera strumpor igen!

Visa mer
Visa mindre

Strumpor

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Märke
Egenskap
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER

Valet av strumpor och sockar är minst lika viktigt som valet av skor! Dra gärna på två par sockar - ett par tunnare och ett par kraftigare i funktionellt material som andas och håller foten behagligt varm resp. sval och torr. Välj också en stickning som ger ett jämnt tryck över foten och som håller strumpan på plats! Vi har ett stort utbud av strumpor där i bland Socks of Sweden som är vårt eget varumärke. Hos oss hittar du bl.a strumpor, sockor, kompressionsstrumpor, stödstrumpor, ankelstrumpor, skidstrumpor och sportstrumpor. Strumpor i olika färger, material och storlekar.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå