Engelsons logotyp
Varukorgen är tom

Vinterskor

Kylan är ingen match för våra vinterskor. Engelsons erbjuder ett urval av vinterskor som håller dig varm och säker på hala underlag. Oavsett om du är på väg till jobbet eller ut på en längre vandring i snö, har vi skorna för dig. Upplev komfort och kvalitét.

Välj rätt vinterskor

Vintern är här och med det kommer kalla och blöta dagar. För att hålla fötterna varma och torra under vintermånaderna är det viktigt att välja rätt vinterskor eller vinterkängor. Det viktigaste för att hålla fötterna varma och torra under vintern är att välja rätt skor. Vinterskor bör vara tillverkade av material som är vattentätt eller miljövänlig impregnering – BIONIC-FINISH® ECO – vilket ger en vatten och smutsavvisande yta. Det är också viktigt att välja skor med bra isolering för att hålla fötterna varma.


Strumpor

Strumpor är en viktig del av att hålla fötterna varma under vintern. Det är viktigt att välja strumpor som är gjorda av material som håller fötterna torra och varma. Ullstrumpor är ett bra val eftersom de är varma och håller fötterna torra.