Vandringsskor

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Storlek

Storlek

Skostorlek
Välj ett eller flera alternativ
Skostorlek EU
Rensa urval
Visa urval
Varumärke
Egenskap
Funktionsmärke
Material
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Varför ska jag välja en vandringssko?

Med en vandringssko får du mer flexibilitet än med en klassisk vandringskänga. En vandringssko passar dig som både tar lätta promenader i närområdet och som går långa vandringar eller helt enkelt vill ha en riktigt bra sko för vardagspromenaderna. Perfekt också när du vandrar utan eller med en lättare packning.

Då vandringsskor inte har något högt skaft upp på ankeln är de ett svalare och bekvämare alternativ under den varmare tiden av året. En riktigt bra vandringssko ska ändå ge riktigt bra stöd samtidigt som den är stötdämpande och bra på att transportera bort fukt.

Välj den snörning som passar dig bäst!

Utöver walkingskor med klassisk snörning så finns det smarta och smidiga alternativ. Med YOW-snörning eller BOA®-snörning justerar du skons passform med en ratt som du snurrar till önskat läge. För att släppa på snörning drar man bara ratten uppåt. Ett otroligt smidigt snörsystem.

Bra strumpor för att slippa skoskav

Precis som i ett par vandringskängor gäller det att undvika skoskav. Strumpor av hög kvalité är en enkel lösning. På de lite längre vandringarna är två strumpor en oslagbar kombination. En tunnare linerstrumpa under en tjockare strumpa gör att det inte skapas friktion som annars gör att skavsår uppstår.

Strumpor i merinoull ger optimal värmebalans då tack vare ullens goda och naturliga egenskaper. Visste du förresten att ull värmer även då det blivit fuktigt? Här kan du läsa mer om merinoull

Omvårdnad som ger lång livstid

Ge dina skor bästa möjliga förutsättningar till ett långt och lyckligt liv! Genom att hålla vandringsskorna rena, mjuka och följsamma så håller de längre! Ta reda på vad dina skor behöver för omvårdnad - här hittar du ett stort utbud av impregnering, vax och andra skovårdprodukter

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå