Allt för jakt och friluftsliv

Vinterjackor

När kylan och vinden biter till är det skönt att ha en bra och funktionell vinterjacka som värmer och skyddar. Vi har flera olika modeller av vinterjackor för både dam och herr, allt från varmfodrade jackor till parkas och fjäderlätta dunjackor som passar till vardag, friluftsliv, skidåkning och jakt.

Visa mer
Visa mindre
Filtrera:
OK
Storlek

Storlek

Dam
Herr
Barn
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Välj ett eller flera alternativ
XS-5XL
Normal
Välj ett eller flera alternativ
Barn
Rensa urval
Visa urval
Varumärke
Egenskap
Material
Filtrera
Sortera:
RENSA FILTER
Loading ...

Vad för vinterjacka?

De vinterjackor som vi erbjuder för kallare temperaturer är parkas, dunjacka eller varmfodrade jackor. De skiljer sig lite när det kommer till längder och material men alla hjälper dig att hålla dig varm.

Parkas

Parkas utmärker sig genom att vara längre och passar perfekt dig som vill ha en längre vinterjacka som täcker en bit ner på benen. Till materialet är de som varmfodrade jackor.

Dunjacka

Ju mer dun en dunjacka innehar desto varmare är den, våra dunjackor innehar en 90% dun och 10% fjäder blandning. Fjädrarna hjälper till att hålla dunet samlat samt underlättar borttransporteringen av fukt. Dun kan isolera och hålla värmen upp till fyra gånger så mer effektivt än en jacka som består av syntetfiber.

Varmfodrade jackor

Skillnaden mellan dunjacka och fodrade är materialet. Fodrade jackor är gjorda av framförallt polyamid och med polyester som foder och/eller fyllning.

Klä dig i flera lager

En vinterjacka ska inte bara hålla dig varm, den ska också hålla dig torr. Om du riskerar att bli blöt kan det vara smart att använda sig av lager på lager principen med ett värmande mellanlager och sedan en vind och vattentät vinterjacka över som är lite tunnare. För dig som är extra frusen har vi även elektroniska värmekläder som ger dig extra värme.

På Engelsons jobbar vi för att du ska ha det bästa utbudet av vinterjackor till ett så billigt pris som möjligt. Vårt egna varumärke High Mountain är designat och tillverkat av oss och vi kan därmed ta bort onödiga mellanhänder och erbjuda dig billiga vinterjackor.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå