Vinterjackor

Visa mer
Visa mindre

Det självklara valet för kalla vinterdagar

Vintern är här och med det kommer kalla vindar och låga temperaturer. För att hålla värmen och känna sig bekväm under dessa kalla dagar är det viktigt att ha rätt jacka. En vinterjacka är det självklara valet för att hålla värmen och skydda mot väder och vind.

Varför välja en vinterjacka?

En vinterjacka är speciellt utformad för att hålla dig varm under de kallaste månaderna av året. De är gjorda av tjocka, isolerande material som håller värmen inom jackan och skyddar mot vind och väder. Dessa jackor är också vanligtvis vattentäta och andas, vilket gör dem perfekta för att hålla dig torr och bekväm under snöfall och regn.

Vad ska man tänka på när man väljer en vinterjacka?

När du väljer en vinterjacka finns det viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att du väljer den bästa jackan för dina behov.

 • Material: Välj en jacka gjord av ett tjockt, isolerande material såsom dun eller syntetiskt isoleringsmaterial.
 • Vattentäthet och andningsförmåga: Se till att jackan är vattentät och andas för att hålla dig torr och bekväm under snöfall och regn.
 • Passform: Välj en jacka som passar din kroppstyp och ger fri rörelse.

De bästa vinterjackorna på marknaden

Det finns många olika typer av vinterjackor att välja mellan, nedan har vi listat våra storsäljare just nu:

Vinterjackor till herr

 1. Vinterparkas Sollefteå Herr - Jackan har ett vattentätt membran som stänger regn, snö och kalla vindar ute. Den fasta, justerbara huvan kan vara skön att dra upp över huvudet när det blåser snålt i vinter.
 2. Vinterjacka Kalix Herr - Kalix är en otroligt snygg, varm och skön vinterjacka till ett helt fantastiskt pris! Denna prisvärda vinterjacka värmer skönt i vinterkylan.

  Vinterjackor till dam

  1. Vinterparkas Kramfors Dam - Denna lite längre damjacka är varmfodrad samt vind- och vattentät med skön och bekväm andasfunktion.
  2. Vinterparkas Onsala - Lätt och smidig vinterparkas som erbjuder fantastisk värme och funktionalitet. Parkasens fyllning består av det förnyelsebara materialet Dupont™ Sorona® - ett dunliknande material.
  3. Vinterjacka Kalix Dam - En mycket prisvärd täckjacka som värmer skönt i vinterkylan. Jackan har en ställbar huva samt dragsko i nederkant och resår i ärmslut. Något lägre baktill.
  Visa mer
  Visa mindre

  Välkommen!

  Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

  Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
  Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
  Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

  Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
  Fortsätt att besöka sidan ändå